Ingredients
-
1 pui intreg
-
3 buc oua
-
250 gr faina
-
1lingurita si jumatate sare
-
100 ml lapte
-
1/3 lingurita piper
-
un praf boia iuteoptional
-
1 lingurita rasa usturoi pudra
-
1 lingurita rasa ceapa pudra
Pui crispy / Pui crocant
Aveti un pui si nu stiti ce sa faceti cu el ? Iata idee 😉 Una simpla si grozav de buna . Merge de minune si atunci cand aveti invitati , iese o cantitate generoasa dintr-un pui .
Steps
1
Done
|
Prima data transam puiul in bucati mici : 2 pulpe inferioare/2 pulpe superioare, aripioarele, fara varfuri, pieptul fasii, spatele in 2 buc. |
2
Done
|
Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezam bucatile de pui. Cand am terminat de prajit toate bucatile si tava este plina o dam la cuptor pentru 30 - 35 minute. Pieptul de pui se poate scoate dupa 20 minute, restul le mai lasam pana trec cele 30 minute . Le servim calde cu sos de iaurt si usturoi sau sos tartar , aici gasiti reteta https://luckycake.ro/retete/piept-de-pui-in-custa-de-ierburi-si-chiftelute-din-cartofi-si-broccoli/ |
ma gandesc sa folosesc faina de migdale.o fi ok?
Nu am incercat ,faina de migdale contine mai mult ulei , sa imi spui di mie cum a iesit , daca vrei poti folosi faina de orez