3 1
Prajitura cu cocos si visine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
150 gr faina
2 buc oua
25 gr cacao
100 gr zahar
75 ml ulei
50 ml cafea
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
un praf de sare
100 ml lapte
Crema de cocos
200 gr crema de branza
200 ml smantana pt frisca
200 gr lapte condensat indulcit
80 gr fulgi de cocos
10 gr gelatina
250 gr visine

Prajitura cu cocos si visine

  • 1h
  • Pentru 14
  • Ușor

Ingrediente

  • Crema de cocos

Distribuie

Prajitura cu cocos si visine

Acesta este una dintre acele prajituri care sunt atat de usor de facut, si atat de gustoase , incat va deveni preferata familiei. Blat de caco, crema de branza si cocos, visine dulci -acrisoare.

 

(Visited 6,816 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare blat

Cacaua se amesteca cu zaharul. Apoi se adauga cafeaua fierbinte, amestecam bine cu un tel. Adaugam ouale , amestecam bine iar, apoi faina,praful de sare si uleiul, cu lapte si praful de copt si bicarbonatul. Coacem blatul la 180 grade, intr-o forma de 20 cm , cam 30-35 minute.

2
Gata

Crema de cocos cu visine

Frisca trebuie sa fie rece de la frigider. Visinele le puteti folosi proaspete, congelate sau din compot. Gelatina o punem la hidratat in 100 ml apa rece timp de 5 minute . Apoi o topim pe baie de aburi.
Prima data batem frisca pe jumatate, adaugam crema de branza si laptele condensat. Mixam din nou pana se omogenizeaza. La final adaugam fulgii de cocos si gelatina topita. Amestecam usor cu o spatula.

3
Gata

Pentru a asambla prajitura, taiem capacul de la blatul de tort, si il pastram pentru final. Punem crema peste tort, apoi visinele. Presam usor visinele astfel incat sa intre in crema. Blatul ramas il sfarmam marunt. Presaram peste crema blatul si il presam usor. Dam prajitura la frigider minim 4 ore, de preferat peste noapte. Enjoy !

Lucky Cake

Mousse de ton
anterioară
Mousse de ton
terina de pui cu ciuperci
următoare
Terina de pui cu ciuperci
Mousse de ton
anterioară
Mousse de ton
terina de pui cu ciuperci
următoare
Terina de pui cu ciuperci

4
Lasa-ne un mesaj

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AndreeaLucky CakeCristina Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Cristina
Vizitator
Cristina

As dori sa fac aceasta prajitura dar in tava rotunda de tort ar trebuie sa dublez cantitatile?sa iasa mai inalt ca si un tort?

Lucky Cake
Vizitator

Probabil ca da, depinde cat de mare e si tava

Andreea
Vizitator
Andreea

Buna, ce fel de crema de branza as putea folosi?Multumesc

Lucky Cake
Vizitator

Crema de branza, Gen philadelphia