3 1
Prajitura cu cocos si visine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150 gr faina
2 buc oua
25 gr cacao
100 gr zahar
75 ml ulei
50 ml cafea
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
un praf de sare
100 ml lapte
Crema de cocos
200 gr crema de branza
200 ml smantana pt frisca
200 gr lapte condensat indulcit
80 gr fulgi de cocos
10 gr gelatina
250 gr visine

Prajitura cu cocos si visine

  • 1h
  • Serves 14
  • Easy

Ingredients

  • Crema de cocos

Share

Prajitura cu cocos si visine

Acesta este una dintre acele prajituri care sunt atat de usor de facut, si atat de gustoase , incat va deveni preferata familiei. Blat de caco, crema de branza si cocos, visine dulci -acrisoare.

 

Steps

1
Done

Preparare blat

Cacaua se amesteca cu zaharul. Apoi se adauga cafeaua fierbinte, amestecam bine cu un tel. Adaugam ouale , amestecam bine iar, apoi faina,praful de sare si uleiul, cu lapte si praful de copt si bicarbonatul. Coacem blatul la 180 grade, intr-o forma de 20 cm , cam 30-35 minute.

2
Done

Crema de cocos cu visine

Frisca trebuie sa fie rece de la frigider. Visinele le puteti folosi proaspete, congelate sau din compot. Gelatina o punem la hidratat in 100 ml apa rece timp de 5 minute . Apoi o topim pe baie de aburi.
Prima data batem frisca pe jumatate, adaugam crema de branza si laptele condensat. Mixam din nou pana se omogenizeaza. La final adaugam fulgii de cocos si gelatina topita. Amestecam usor cu o spatula.

3
Done

Pentru a asambla prajitura, taiem capacul de la blatul de tort, si il pastram pentru final. Punem crema peste tort, apoi visinele. Presam usor visinele astfel incat sa intre in crema. Blatul ramas il sfarmam marunt. Presaram peste crema blatul si il presam usor. Dam prajitura la frigider minim 4 ore, de preferat peste noapte. Enjoy !

Lucky Cake

Mousse de ton
previous
Mousse de ton
terina de pui cu ciuperci
next
Terina de pui cu ciuperci
Mousse de ton
previous
Mousse de ton
terina de pui cu ciuperci
next
Terina de pui cu ciuperci
Subscribe
Notificare despre
guest
5 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Cristina

As dori sa fac aceasta prajitura dar in tava rotunda de tort ar trebuie sa dublez cantitatile?sa iasa mai inalt ca si un tort?

Andreea

Buna, ce fel de crema de branza as putea folosi?Multumesc

Sanda

Bună! Cafeaua se poate înlocui cu apa fierbinte sau lapte cu cacao? Vreau sa fac prăjitură pentru copii și nu as folosi cafea.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here