Ingredients
-
375 grame paste / spaghete
-
300 grame spanac
-
300 grame ciuperci
-
300 grame smantana fermentata cu 30 % grasime
-
100 ml lapte
-
50 grame parmezan ras
-
50 grame cascaval
-
2 catei usturoi
-
dupa gust sare/piper
-
1/2 lingurita amestec ierburi italienesti
-
25 grame unt
-
25 ml ulei de masline
Paste cu ciuperci si sos cremos de spanac
Cand a auzit juniorul meu de paste cu spanac, a strambat din nas. Dupa ce le-a gustat mi-a spus : ” Poti sa-mi faci oricand , sunt foarte bune !” Asadar , au trecut testul in bucataria noastra.
Steps
1
Done
|
PreparareAceasta e o reteta foarte simpla si rapida. Incepem prin a pune apa cu o lingurita de sare la fiert, pentru paste. Apoi spalam si tocam foarte marunt spanacul ( eu am folosit robotul de bucatarie). Ciupercile le feliem. |
Buna seara. Spanac congelat se poate pune?
Desigur , se poate folosi fara probleme
Multumesc 🙂
si usturoiu il pui in vitrina? :))
Daca ai citit tot si nu printre randuri poate l-ai vedea trecut in text