Paste de vara super rapide si aromate ! cand suntem in cautarea unei retete care sa nu ne tina mult in bucatarie, aceasta e perfecta . Dureaza maxim 15 minute prepararea ei 😉
Ingrediente paste ( 3 portii):
- 250 gr tagliatelle ( eu am folosit cu spanac)
- 400 gr rosii conserva/ 4 rosii mari taiate cubulete
- 3 fileuri ansoa
- 1 ceapa
- 2 catei usturoi
- 100 gr masline negre fata samburi
- sare, piper
- ulei de masline
- parmezam pt servit
Intr-o oala punem apa la fiert. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp taiem ceapa pestisori, si o sotam in 2 linguri ulei de masline , cam 5 minute pana incepe sa se inmoaie. Apoi adaugam si usturoiul,ansoa, urmate de rosii. Punem si maslinele negre taiate felii si lasam sa scada sosul pana sunt fierte si pastele. La final asezonam cu sare si piper. Pastele le scurgem, adaugam sosul si servim fierbinti cu parmezan ras. Enjoy !