De obicei aceasta reteta o pregatesc cu cartofi noi deoarece imi place sa ii spal bine si sa ii fierb in coaja. Daca nu gasiti puteti folosi fara probleme si cartofi obisnuiti,...
Tarta Flambata – o reteta traditionala de la granita dintre Franta si Germania. E un fel de aluat de pizza cu smantana si cascaval, branzeturi, ceapa si bacon sau pui cum...
Prajitura tavalita de post, imbracata in nuca, una dintre preferatele mele. Nici nu ai zice ca e de post, nu are oua, unt sau lapte. Cu siguranta va va incanta...
Cornulete fragede, cu nuca, pudrate cu zahar, perfecte pentru a-l intampina pe Mosu ‘ 😉 . Se fac repede si se pastreaza bine intr-un recipient inchis. Daca rezistati tentatiei!
Imi place cozonacul, moale, pufos, aromat. Acesta e exact cum imi place. Am incercat cu o noua umplutura: crema de alune de padure – gianduia. Este foarte gustos! (reteta pentru 2...
Acest tort este unul delicat si fin, aroma de nuca si un mousse fin de miere. Reteta este adaptata dupa reteta ungureasca a tortului Milotai . Un deliciu ! Blat...
Chiflele umplute e una dintre cele mai usoare si gustoase retete cu care va puteti intampina musafirii, sau poate constitui mancarea voastra la pachet . Cu siguranta va fi pe...
Acesti papanasi se fac atat de repede si sunt atat de buni ! suntem deja la tura a 2-a si nu ne mai putem opri …neaparat trebuie sa dublati cantitatile...
Churros – un desert cu o proveniente inca neclara, se presupune ca ar fi fost adus din China de catre portughezi. Azi se consuma cu precadere in Spania, Portugalia, America, si...
Mousse de somon Potrivit pentru aperitivul de la petreceri , sau un rasfat intr-o dimineata de weekend, veti fi incantati de gustul fin ! crema de branza si somon ,...