0 0
Omleta impachetata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
1 buc lipie
2 buc oua
4-5 frunze spanac
50 gr cascaval
4 buc masline negre fara samburi
2 linguri ketchup
dupa gust sare/piper

Omleta impachetata

  • 15 min
  • Pentru 1
  • Medie

Ingrediente

Distribuie

Omleta impachetata

O idee grozava pentru mic dejun la pachet. Sau chiar pentru pranz. Rapid,  bun si gustos.

(Visited 1,338 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare omleta

Batem ouale, le condimentam cu sare si piper. Intr-o tigaie medie , punem putin ulei la incins, apoi turnam ouale. Prajim bine omleta pe o parte apoi o intoarcem cu grija si pe cealalata parte. Deasupra presaram cascavalul ras. O punem cu grija pe o farfurie.
Lipia o punem in tigaie si o lasam cate un minut pe fiecare parte, doar cat sa se incalzeasca.

2
Gata

Asamblare

Punem lipia, apoi o ungem cu ketchup, apoi punem omleta, spanacul si maslinele taiate rondele. Daca va place puteti pune si putin sos picant sau fulgi de chilli. Chiar si un sos de iaurt si usturoi.
Acum o rulam cu grija , strans, apoi o impachetam intr-un servetel si o legam cu ata pentru gatit. Se paote servi calda sau rece. Enjoy !

Lucky Cake

Cozonac cu aluat oparit
anterioară
Cozonac cu aluat oparit
orez in lapte cu ciocolata
următoare
Orez in lapte cu ciocolata si banane
Cozonac cu aluat oparit
anterioară
Cozonac cu aluat oparit
orez in lapte cu ciocolata
următoare
Orez in lapte cu ciocolata si banane

3
Lasa-ne un mesaj

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Lucky CakeCantemir Ana Maria Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Cantemir Ana Maria
Vizitator
Cantemir Ana Maria

Buna! copii mei o vor frageda si nu rumenita, cum sa fac?

Cantemir Ana Maria
Vizitator
Cantemir Ana Maria

Copiilor mei le place omleta frageda si de preferat cum o faci tu, s-o rulez, dar cum sa fac sa nu fie crocanta sau rumenita?