1 0
Negresa cu nuca si ciocolata alba

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Negresa cu nuca si ciocolata alba

  • Medium
Share

Un desert extrem de bun , super usor de facut ! Cand am musafiri , nu imi place sa stau mult in bucatarie, iar aceasta negresa se face repede , iar invitatii vor fi multumiti !

Vara va recomand sa o serviti cu o cupa de inghetata de vanilie si fructe rosii 😉

Ingrediente negresa (tava de 20*20cm):

  • 215 gr ciocolata  de buna calitate
    115 gr unt
    3 oua
    80 gr faina
    2 lg cacao
    155 grame zahar
    120 gr nuci prajite usor si tocate
  • 50 gr ciocolata alba taiata bucati
    un praf de sare

Topim ciocolata + unt , o lasam sa se raceasca usor. Adaugam zaharul, mixam , apoi pe rand cate un ou. La final adaugam faina amestecata cu cacao si praful de sare.

Amestecam usor cu o spatula pana se incorporeaza. Adaugam nucile si ciocolata alba, amestecam usor . Coacem la 180 grade timp de 30 minute, depinde de cuptor. In mijloc trebuie sa fie usor mai moale si ciocolatoasa , daca o coacem prea mult va fi un precum un pandispan cu ciocolata . Enjoy !

Lucky Cake

previous
Blat umed cu vanilie
Curry de legume cu orez
next
Curry de legume cu orez
previous
Blat umed cu vanilie
Curry de legume cu orez
next
Curry de legume cu orez
Subscribe
Notificare despre
guest
6 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Irina

Buna dimineata..am facut crema carame…dar am o nelamurire las sa se raceasca bine si apoi incorporez untul.sau las doar un pic si il incorporez.multumesc

Viola

Bună Alina,nu are glazura prăjitură ăsta,în foto ,văd ceva deasupra…..!?

Irina

Praf de copt nu se pune?