0 0
Negresa cu nuca si ciocolata alba

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Negresa cu nuca si ciocolata alba

  • Medie
Distribuie

Un desert extrem de bun , super usor de facut ! Cand am musafiri , nu imi place sa stau mult in bucatarie, iar aceasta negresa se face repede , iar invitatii vor fi multumiti ! eu cand e cald afara servesc langa o cupa de inghetata 🙂

Ingrediente negresa (tava de 20*20cm):

  • 215 gr ciocolata  de buna calitate
    115 gr unt
    3 oua
    80 gr faina
    2 lg cacao
    155 grame zahar
    120 gr nuci prajite usor si tocate
  • 50 gr ciocolata alba taiata bucati
    un praf de sare

Topim ciocolata + unt , o lasam sa se raceasca usor. Adaugam zaharul, mixam , apoi pe rand cate un ou. La final adaugam faina amestecata cu cacao si praful de sare.

Amestecam usor cu o spatula pana se incorporeaza. Adaugam nucile si ciocolata alba, amestecam usor . Coacem la 180 grade timp de 20 minute, depinde de cuptor. In mijloc trebuie sa fie usor mai moale si ciocolatoasa , daca o coacem prea mult va fi un precum un pandispan cu ciocolata . Enjoy !

(Visited 3,716 times, 1 visits today)

Lucky Cake

anterioară
Sandwich cald cu avocado
următoare
Chipsuri de cartofi la cuptor
anterioară
Sandwich cald cu avocado
următoare
Chipsuri de cartofi la cuptor

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre