Ingredients
-
190 grame unt 82 % grasime
-
30 grame albus de ou
-
80 grame zahar pudra
-
1 lingurita extract vanilie
-
un praf de sare
-
225 grame faina
-
100 grame ciocolata cu continut ridicat de cacao
-
10 ml ulei
-
50 grame alune de padure usor prajite
Fursecuri spritate
Am pornit de la cateva albusuri ramase, pe care nu vroiam sa le congelez. Am cautat o metoda de a le folosi, asa ca m-am gandit la aceste fursecuri. Se pastreaza bine cateva zile, sunt foarte fragede si gustoase. Pe jumatate le-am imbracat in ciocolata neagra pentru un plus de gust iar pentru textura am prajit si apoi tocat cateva alune de padure.
Steps
1
Done
|
Preparare fursecuriCateva sfaturi inainte: -Folositi unt de calitate Sa incepem: Mixam untul in vasul robotului cu paleta, cam 1 minut. Apoi adaugam zaharul pudra, vanilia si sarea. Continuam sa il spumam cam1-2 minute. Adaugam albusul de ou si mixam pana se omogenizeaza. |