Peanut butter and banana cookies , o retete da fursecuri americane, delicioase si foarte usor de preparat
- 300 gr faina
- 2 banane medii bine coapte
- ½ lingurita bicarbonat de sodiu
- 125 gr unt moale
- 125 gr unt arahide
- 100 gr zahar
- 50 gr zahar brun
- 100 gr picaturi de ciocolata
- extract vanilie
- 1 galbenus
Prima data mixam untul cu zaharul pana devine pufos. Adaugam galbenusul, apoi untul de arahide, bananele pisate bine. Amestecam . La final adaugam faina amestecata cu bicarbonatul si picaturile de ciocolata. Punem cate o cupa de inghetata mica , lasam 2 cm intre ele, apoi la final ne umezim degetele si presam usor aluatul sa nu fie mai inalt de 1 cm. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20 -25 minute, pana sunt aurii pe mergini , iar in mijloc usor moi. Se vor intari cand se racesc.
Buna, cate zile se pot pastra si in ce conditii? Multumesc!
Se pot pastra 2-3 zile intr-o cutie cu capac , in camara, sau intr-un loc racoros
Cu ce as putea inlocui untul pentru o varianta aplv?
Cu orice unt vegan