Ingredients
-
4 bucati cotlet de porc cu os
-
dupa gust sare/piper
-
40 grame unt
-
40 ml ulei de masline
-
100 grame ketchup
-
1 lingura miere
-
2 linguri sos soia
-
2 catei usturoi
-
-
Cartofi noi cu mazare in sos cremos
-
-
500 grame cartofi noi
-
250 grame mazare
-
300 ml smantana pentru gatit
-
2 catei usturoi
-
dupa gust sare/piper
-
o mana de patrunjel proaspat tocat
Cotlet de porc si cartofi cu mazare in sos cremos
Imi place cotletul de porc deoarece se gateste repede si este delicioasa. Daca puteti sa luati cotlet cu os si piele, iese mai fraged datorita grasimii de pe margine, care apoi poate fi inlaturata cu usurinta daca o doriti mai dietetica.
Garnitura am ales-o cautand prin congelator, unde am gasit o punga de mazare dulce , culeasa din gradina noastra. Cartofii noi tocmai ce au aparut la piata, a iesit o bunatate.
Steps
1
Done
|
Preparare cartofi si mazareEu am folosit cartofi noi , cu coaja subtire, si mazare congelata. Cartofii i-am spalat bine , apoi i-am taiat in bucati mai maricele. Ii punem in apa calda cu un praf de sare si ii dam la fiert. Cand sunt pe jumatate fierti adaugam si mazarea congelata. |
2
Done
|
Preparare carnePreincalzim cuptorul la 220 grade. |