Aceasta reteta am pregatit-o pentru masa de revelion dar se poate pragati cu orice ocazie sau chiar fara nici una š deoarece aceste ciuperci umplute sunt foarte bune.
Ingrediente:
8 ciuperci Champignon mari
100 gr piept pui
pasta ardei rosu ( eu fac aceasta pasta toamna , o pun in borcane si pasta si o folosesc toata iarna pt a aroma divrse preparate)daca nu aveti puteti folosi 1/2 ardei rosu proaspat.
sare , piper
2 bucati ansoa din conserva
100 grame branza Cedar rasa
Patrunjel tocat
Incepem prin a spala bine si repede Ā ciupercile, apoi le rupem cotorul si il maruntim. Intr-o tigaie punem o putin ulei de masline si pasta de ardei sau ardeiul taiat cubulete mici si il lasam pana se inmoaie putin, cam 3 Ā minute, apoi Ā ansoa ,amestecam bine si adaugam si pieptul de pui taiat cubulete.Lasam pe focĀ pana puiul este gata cam 7-8 minute, condimentam cu sare si piper.
Luam ciupercile si le saram si piperam apoi amestecam branza cu pieptul de pui si patrunjelul tocat apoi imparim umplutura in 8 parti si le punem in ciuperci.Ciupercile le punem pe o tava cu hatrie de copt si le dam la 200 grade in cuptorul preincalzit pana branza se topeste si capata o culoare aurie( cam 20 minute).Enjoy!