Ingredients
-
1 buc piept de pui cu os
-
3 buc mari morcovi
-
1 buc pastarnac
-
2 buc patrunjel radacina
-
1/4 buc telina radacina
-
500 ml smantana
-
2 buc galbenus de ou
-
25 gr faina
-
2- 3 catei usturoi
-
dupa gust sare/piper
-
1 buc frunza de dafin
-
50 ml ulei
Ciorba radauteana
Cine vine la masa ? avem ciorba radauteana ! Una din preferatele casei 🙂 modul de preparare este asemanator cu cel al  ciorbei de burta,  diferenta consta in carnea folosita. Ciorba radauteana este facuta cu carne de pui .
Steps
1
Done
|
Preparare ciorba radauteanaPentru a da culoare supei, pastrez un jumatate de morcov, pe care la final il voi razui, cali in putin ulei si il voi adauga la ciorba. Usturoiul il vom adauga tot a final. |