Ingredients
-
Crema de dovleac
-
-
200 grame crema de branza
-
2 oua
-
250 grame dovleac copt
-
25 grame amidon
-
60 grame smantana fermentata cu 30 % grasime
-
50 grame zahar brun
-
1/3 lingurita scortisoara
-
un praf de nucsoara
-
-
Brownie
-
-
215 ciocolata cu continut ridicat de cacao
-
115 gr unt
-
3 oua
-
155 gr zahar
-
25 grame cacao
-
80 grame faina
-
un praf de sare
Brownie cheesecake cu dovleac
O bunatate de sezon, blat cu gust intens de ciocolata si o crema fina de branza si dovleac. Foarte aromata si usoara. Absolut delicioasa !
Steps
1
Done
|
Coacere dovleacDovleacul in taiem in patru, apoi il curatam de samburi. Preincalzim cuptorul la 190 grade. Punem feliile de dovleac cu miezul in sus, pe hartie de copt, pe o tava. Dam la cuptor pana dovleacul este copt, aproximativ o ora. Noi vom folosi doar o parte din acesta, restul il putem manca asa copt, sau pastra la congelator. |
2
Done
|
Preparare crema de dovleac |
3
Done
|
Preparare browniePreincalzim cuptorul la 180 grade. |
4
Done
|
|