0 0
Briose Red Velvet

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Aluat briose
2 marimea M oua 45-50 gr o bucata
230 grame faina
220 grame chefir
260 grame zahar
120 grame unt
2 grame cacao
6 grame praf de copt
o lingurita otet de mere / vin alb
dupa preferinta colorant rosu
Cream cheese frosting
300 grame crema de branza
200 grame ciocolata alba
150 grame unt

Briose Red Velvet

  • 50 min
  • Serves 15
  • Easy

Ingredients

Share

Briose Red Velvet

Textura acestor briose este minunata ! sunt moi, pufoase. Crema este Cream Cheese Frosting, o delicioasa crema de branza cu ciocolata alba. Se pot decora cu fructe proaspete sau aluat briose. Sunt minunate pentru o petrecere, invitatii vor fi incantati 😉

(Visited 7,245 times, 2 visits today)

Steps

1
Done

Preparare

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Prima data spumam untul cu zaharul. Apoi adaugam cate un ou pe rand, mixand dupa fiecare. Adaugam faina amestecata cu cacao, praful de copt, un praf de sare , jumatate din chefir, mixam , apoi restul de chefir si otetul. La urma colorantul, cantitatea acestuia depinde de calitatea lui, recomand gel sau pudra.
Preincalzim cuptorul la 170 grade.
Punem hartii speciale pentru briose in tava de briose, apoi le umplem putin mai mult de jumatate, cam 2/3. Vom avea o tava si jumatate, daca cuptorul va permite le puteti coace impreuna, daca nu, vom pastra aluatul ramas la temperatura camerei pana prima tura va fi gata.
Le coacem 20 minute, apoi le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca complet.

2
Done

Preparare crema

Prima data topim ciocolata pe baie de aburi, apoi o lasam sa se raceasca la temparatura camerei. Untul il spumam cu mixerul cam 3-4 minute, apoi adaugam crema de branza si mixam pana devine pufoasa. Adaugam ciocolata topita, racita la ptemperatura camerei si mixam din nou. Daca crema este prea moale o punem 20 minute in frigder, apoi o mixam pana devine pufoasa. O punem in pos si putem decora briosele. Pentru a le decora am luat o briosa si am sfarmat aluatul, cu acesta am decorat celelalte briose.

Lucky Cake

Prajitura pufoasa cu prune si nuci
previous
Prajitura pufoasa cu prune si nuci
next
Blat umed cu vanilie
Prajitura pufoasa cu prune si nuci
previous
Prajitura pufoasa cu prune si nuci
next
Blat umed cu vanilie
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Mariana

Foarte bune sunt briosele, imi place si textura si gustul. Din cate am incercat, acestea raman preferatele mele, doar ca eu prefer sa pun jumatate din cantitatea de zahar.

Adina

Ce tip/ marca de colorant ai folosit?
Mulțumesc!