0 0
Cartofi Duchess

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Cartofi Duchess

Share

Cartofii Duchess perfecti pentru petreceri, daca faceti un bufet suedez, sau doar vreti sa diversificati modul in care gatiti cartofii.

Ingrediente cartofi Duchess:

650 gr cartofi

4 galbenusuri

40 gr unt

 

sare, piper, nuscoara.

Cartofii ii curatam, ii taiem in sferturi si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti , ii strecuram. trebuie sa ii sfarmam bine, adaugam untul taiat cubulete, si cate un galbenus pe rand. Condimentam cu sare, piper si nucsoara.  Avem nevoie de un pos si un dui pentru a le da forma specifica. Punem amestecul in pos si formam cartofii duchess. Deasupra ii ungem cu putin unt topit. Ii dam la cuptorul preincalzit la 170 grade timp de 15-20 minute, pana incep sa capete o culoare usor aurie pe margini.

Lucky Cake

Tort Eugenia
previous
Tort Eugenia
next
Briose cu cirese
Tort Eugenia
previous
Tort Eugenia
next
Briose cu cirese
Subscribe
Notificare despre
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments