Ciabatta umpluta cu mozzarella Una dintre cele mai usoare si apetisante retete incercate de mine , ce poate fi servita in oricare moment al zilei. Pentru prima data avem si...
PopoversĀ – un fel de budinca Yorkshire, un aluat pe baza de oua si lapte, se poate servi dulce , alaturi de unt si gem sau la pranz langa o friptura...
Entremet cu mousse de portocale Entremet –Ā un desert cu mai multe arome si texturi. Cam aceasta ar fi descrierea lui pe scurt. Are o textura aerata si fina, un gust...
De obicei aceasta reteta o pregatesc cuĀ cartofiĀ noi deoarece imi place sa ii spal bine si sa ii fierb in coaja. Daca nu gasiti puteti folosi fara probleme si cartofi obisnuiti,...
Tarta FlambataĀ – o reteta traditionala de la granita dintre Franta si Germania. E un fel de aluat de pizza cu smantana si cascaval, branzeturi, ceapa si bacon sau pui cum...
Prajitura tavalita de post, imbracata in nuca, una dintre preferatele mele. Nici nu ai zice ca e de post, nu are oua, unt sau lapte. Cu siguranta va va incanta...
CornuleteĀ fragede, cu nuca, pudrate cu zahar, perfecte pentru a-l intampina pe Mosu ‘ š . Se fac repede si se pastreaza bine intr-un recipient inchis. Daca rezistati tentatiei!
Imi placeĀ cozonacul, moale, pufos, aromat. Acesta e exact cum imi place. Am incercat cu o noua umplutura: crema de alune de padure – gianduia. Este foarte gustos! (reteta pentru 2...
Acesti papanasi se fac atat de repede si sunt atat de buni ! suntem deja la tura a 2-a si nu ne mai putem opri …neaparat trebuie sa dublati cantitatile...