Fursecuri daneze cu unt Sunt cele mai fine fursecuri pe care le-am gustat pana acum. Moi in interior crocante pe margini. Se pot face simple sau umplute cu gem, noi...
Haiose – o reteta veche, de prajituri traditionale de Craciun. Se fac in aceasta perioada deoarece se folosesc grasime de porc – osanza. Aluatul este unul care se desface in...
Pui in aluat de paine V-am starnit curiozitatea ? 🙂 cred ca si apetitul ! Merita sa o incercati,  puiul va fi facut perfect, moale, aromat si suculent . Aluatul...
Tarta Crumble cu mere Este printre preferatele juniorului meu. El e fan branza si mere, asa ca pe blog veti mai gasi multe retete cu mere si/sau branza . De...
Saratele Unele retete le fac deseori, insa nu prea reusesc sa le fac poze…si asa apar mai tarziu pe blog . Asa s-a intamplat si cu aceste saratele, le-am facut...
Dulceata de ardei iute Suna ciudat ? poate la inceput, apoi daca gusti , iti schimbi total opinia 😉 E o delicatese, picanta, dulce-acrisoara. Eu o servesc cu friptura, bait...
Croissante , varianta rapida Cateodata nu avem timp destul pentru a pregati toate bunatatile pentru cei dragi. Asa ca am cautat o reteta mai usoara si mai rapida de croissante....
Galuste cu prune Sau gomboti cu prune, cum se mai numesc la noi, au ajuns si pe farfuria noastra. S-au copt prunele in gradina si se cerea o tura de...