Cozonac cu aluat oparit O reteta veche, cum se facea cozonacul la noi . Ramane pufos zile intregi, moale si aromat. De cand am descoprit aceasta reteta , o fac...
Tort Entremet Red Passion Un tort delicat , racoros si aromat. Contine un jeleul de capsuni delicios, blat usor crocant de bezea cu nuca de cocos si mousse de lamaie....
Pavlova exotica Un desert fin si elegant , cu care nu dai gres niciodata 🙂 . Am mai facut pavlova cu capsuni, dar de data aceasta am avut cerinte de...
Fursecuri vieneze de ciocolata – un dulce perfect langa cafeluta 🙂 , sau cacao cu lapte, caci asa le-a preferat piticul meu  . Decorate sau nu , dispar de pe...
Entremet cu mousse de portocale Entremet –Â un desert cu mai multe arome si texturi. Cam aceasta ar fi descrierea lui pe scurt. Are o textura aerata si fina, un gust...
Sumegi cu nuca este o prajitura care o fac mereu de Craciun, Pasti, sau evenimente in familie, pregatesc foile cu cacao sau simple cu nuca. De data aceasta am ales...