Ingredients
-
Blat crocant
-
200 gr Biscuiti digestivi cu cereale
-
100 gr unt
-
-
Umplutura branza
-
-
300 grame crema de branza
-
150 grame iaurt cremos
-
100 grame zahar
-
200 grame smantana pt frisca
-
2 grame extract vanilie
-
7 grame gelatina
-
-
Jeleu mandarine
-
-
1 cutie compot mandarine
-
o bucata rodie
-
5 grame gelatina
Cheesecake Mandarin
Ne place mult acest cheesecake fresh, atat gustul cat si faptul ca se face usor. Este fara coacere, cu o baza crocanta, cremos si cu gust dulce acrisor al mandarinelor. Am folosit compot de mandarine, acestea fiind curatate.
Steps
1
Done
|
Preparare blatMacinam biscuitii si apoi turnam untul topit. Continuam sa mixam pana devine nisipos. |
2
Done
|
Preparare umplutura de branzaGelatina o hidratam in 35 ml apa rece, apoi o topim pe baie de aburi. Crema de branza o amestecam cu iaurtul. Batem frisca impreuna cu zaharul. In gelatina topita adaugam o lingura de frisca batuta si amestecam. Punem gelatina peste crema de branza, adaugam vanilia, apoi si frisca. |
3
Done
|
Preparare jeleuDesfacem compotul. Gelatina o hidratam in 25 ml apa rece. Apoi masuram 250 ml din sucul din compot. Aducem la punctul de fierbere 50 ml suc, le dam la o parte si adaugam gelatina, amestecam pana se dizolva gelatina. |
buna, nu inteleg exact cum trebuie sa prepari jeleul. din cei 250 ml de suc de mandarine, iau 50 ml si ii fierb si ce fac cu restul de 200?jeleul il preparam dupa ce prajitura a stat 2 ore la frigider si il lasam sa ajunga la temp camerei sau il preparam de la inceput ( ramane lichid?) ?
Restul se adauga apoi la cei 50 ml. Se poate prepara inainte cu 30 minute inainte de a scoate prajitura de la frigider.