Ingredients
-
6 bucati pulpe pui
-
2 linguri ulei
-
1 bucata morcov
-
o tija telina apio
-
1 bucata ceapa rosie
-
1/2 ardei gras
-
2 catei usturoi
-
3 bucati mari de rosii
-
cateva frunzulite cimbru
-
300 ml apa fiarta
-
dupa gust sare/piper
-
-
Piure de cartofi
-
-
500 grame cartofi
-
200 ml lapte
-
50 grame unt
Pulpe de pui in sos de rosii si piure de cartofi
O mancare clasica, insa tare gustoasa. Pulpele in sos aromat de rosii, piureul de cartofi fin si cu aroma de unt. Poate fi o idee grozava pentru o masa in familie. Mai jos va las reteta pas cu pas.
Steps
1
Done
|
Preparare pulpe in sos de rosii Prima data ne alegem o tigaie incapatoare. Apoi punem uleiul si il incingem. Saram usor pulpele. Rumenim pulpele, doar cat sa prinda culoare. Le scoatem afara si le punem pe o farfurie. |
2
Done
|
Piure de cartofiPana se prepara pulpele, facem si piureul de cartofi. |