0 0
Tort Angel Cake

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Tort Angel Cake

Share

Nu vi se intampla sa va ramana prea multe albusuri? Mie da! Asa ca le congelez si le folosesc incercand retete. De data aceasta am facut Angel Cake, o praji din albusuri si am completat-o cu o crema de mascarpone si ciocolata.

Ingrediente:

275 ml albusuri( aproximativ 8 )

150 grame zahar

100 gr faina

coaja de la o lamaie razuita

o lingura zeama de lamaie

un praf de sare

Crema de branza

125 gr crema de branza gen Philadephia

150  gr mascarpone

100 gr ciocolata alba topita

1 lingura zahar praf

1 lingura zeama de lamaie

Ornat:

oua de ciocolata

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma, adaugam zeama de lamaie si coaja de lamaie, apoi mixam in continuare si adaugam zaharul putin cate putin.Cand am incorporat tot zaharul, spuma de oua trebuie sa fie lucioasa si ferma. Adaugam faina amestecand de jos in sus, in 3 etape pana cand am adaugat-o pe toata.O punem intr-o forma de copt de gulguf si o dam la cuptor la 180 grade timp de 30-  40 minute, pana trece testul scobitorii. O lasam sa se raceasca cam o ora. Cu un mixer amestecam crema de branza cu mascarpone , zeama de lamaie si zaharul praf , apoi adaugam ciocolata topita.Cand prajitura s-a racit o ornam cu crema de branza si oua de ciocolata. Se serveste cu sos de capsuni sau gem de capsuni. Enjoy!

Lucky Cake

previous
shake de banane si capsuni
next
Vita in sos de rosii
previous
shake de banane si capsuni
next
Vita in sos de rosii
Subscribe
Notificare despre
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here