Ingredients
-
Aluat
-
250 grame faina
-
130 grame unt
-
200 grame zahar
-
150 ml lapte
-
2 buc oua
-
5 grame praf de copt
-
1/2 lingurita extract vanilie
-
un praf de sare
-
Caramel
-
200 grame zahar
-
3 buc piersici
Prajitura rasturnata cu piersici si caramel
O adevarata gustosenie de sezon. Piersici aromate se imbina perfect cu aluatul moale si dens. Am savurat fiecare bucatica, merge perfect cu frisca sau inghetata de vanilie. Se pot folosi piersici din compot sau mere, va iesi la fel de gustoasa ^_^
Steps
1
Done
|
Prepararea carameluluiPrima data punem zaharul la topit . Suntem cu ochii pe el sa nu se arda, cand are o culoare aramie, oprim focul . Intr-o tava de 24 cm, unsa cu putin unt turnam caramelul fierbinte. Apoi asezam peste caramel pierisicile taiate felii, curatate de coaja. |
2
Done
|
Preparare aluatPentru reusita acestui aluat trebuie sa avem toate ingredientele la temperatura camerei. |