3 1
Brownie caramel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 grame ciocolata cu continut ridicat de cacao
230 grame unt
75 grame zahar brun
300 grame zahar
180 grame faina
jumatate lingurita extract vanilie
5 buc oua
25 gr cacao
1 lingurita cafea solubila
150 grame caramele moi cu lapte

Brownie caramel

  • 40 min
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

Share

Brownie caramel

Cea mai buna  brownie mancata vreodata ! ciocolatoasa, umeda, dulce si aroma de caramel. Pregatiti-o cand aveti invitati, cu siguranta vor fi impresionati. Si parte buna e ca se face atat de usor. Nu avem nevoie de robot de bucatarie, ci doar de un tel si o spatula.

Steps

1
Done

Preparare brownie caramel

Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Avem nevoie de o tava de 25/35 cm.
Prima data punem untul cu ciocolata la topit pe baie de aburi. Apoi o turnam intr-un vas mai mare. Adaugam zaharul si amestecam cu telul pana acesta se topeste. Adaugam vanilia, sarea, apoi 3 oua, amestecam doar pana se omogenizeaza, atentie daca amestecati prea mult nu va mai fi la fel de umeda. Apoi restul de oua, amestecam usor din nou. La final faina amestecata cu cacaua si cafeaua. Pentru a incorpora faina folosim o spatula, cu miscari usoare de jos in sus.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam amestecul, deasupra punem caramelele in jumatati, presam usor sa intre in aluat. Dam la cuptor pentru 30 minute. Apoi o scoatem si o lasam sa se raceasca complet. Apoi se poate felia si servi. Enjoy !

Lucky Cake

Burrito cu pui si salsa cu avocado
previous
Burrito cu pui si salsa cu avocado
galuste cu caise
next
Galuste cu caise
Burrito cu pui si salsa cu avocado
previous
Burrito cu pui si salsa cu avocado
galuste cu caise
next
Galuste cu caise
Subscribe
Notificare despre
guest
16 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
ELENA

SUUPER!IMI PLACE MULT

Nnmm

Buna, sincer nu mi-a ieșit, cum topești tu zaharul?

Nnmm

Sincer forte gustoasa, a fost greseala mea 🙂

Vizitator

In momentul când punem zaharul și cele 3 oua, mai ținem compoziția pe foc?

Diana

Ce inseamna 25 cacao? 25 grame?

Edith Cristina Sopa

Minunata reteta, super gustoasa si ciocolatoasa cum zice fetita mea, multumesc frumos de inspiratie. Urmaresc de mult site-ul tau dar nu ti-am scris, ai niste retete faine si multumesc ca le impartasesti, inlcusiv pasii, sti cum se spune fiecare are micul lui secret. Iti doresc numai bine si multa inspitarie in tot ceea ce faci.

Claudia

Acum 30 de min am scos-o din cuptor. Am taiat o margine acum, caci nu m-am putut abtine :)). Este buna, chiar daca mie nici macar nu imi place ciocolata amaruie :)). Oare daca o repet, folosind ciocolata cu lapte, iese la fel de bine ?:D

Claudia

multumesc!! voi incerca sigur si cu ciocolata cu lapte! <3

Rox

Cu ce se poate inlocui cafeaua solubila? Vreau sa ii dau si copilului de 5 ani