Ingredients
-
Aluat
-
425 grame faina
-
200 ml lapte
-
20 grame drojdie proaspata
-
40 ml ulei
-
25 grame unt
-
30 grame albusuri
-
3 lingurite zahar
-
8 grame sare
-
100 grame pt uns unt
-
Umplutura
-
100 grame branza telemea
-
Decor
-
1 buc galbenus de ou
-
1 lingura lapte
Croissante sarate
Sunt minunate ! Aluatul este unul cu gust de unt , pufos si moale, iar umplutura putin sarata merge de minune. Desigur se pot face si in variante dulce, insa acum am preferat sa le fac sarate. Cu siguranta vor deveni preferatele voastre 🙂
Steps
1
Done
|
Preparare aluatLaptele il incalzim, drojdia o amestecam cu 1 lingurita zahar, apoi adaugam laptele cald. Lasam 10 minute pana se activeaza drojdia. Intre timp cantarim si restul ingredientelor. Uleiul si untul ( cele 25 grame) le punem la incalzit pana se topeste untul. |
Ati mentionat in lista ingredientelor pentru aluat “30 g albusuri”, dar in descrierea facut ulterior, nu ati specificat cand si cum se adauga acestea in compozitie (???!).
“se pun in vas toate ingredientele” aici sunt cuprinse si albusurile