Ingredients
-
Aluat fraged
-
360 grame faina
-
200 grame unt
-
2 buc galbenusuri
-
90 grame smantana fermentata cu 30 % grasime
-
90 grame zahar
-
5 grame bicarbonat de sodiu
-
un praf de sare
-
Crema de mac
-
250 grame mac
-
150 ml lapte
-
100 grame zahar
-
75 gr stafide
-
2 buc oua
-
20 grame unt
-
25 grame gris
-
Crema de branza
-
600 gr branza dulce de vaci
-
100 ml smantana pt frisca
-
3 buc oua
-
50 gr unt
-
100 gr zahar
-
25 gr amidon
-
5 gr extract vanilie
-
1 lingurita coaja de lamaie razuita
Prajitura Serena
O combinatie de vis: mac si branza dulce ! Blat fraged cu aroma de unt . Fara creme complicate, pentru noi este perfecta , in special pentru junior care e fan branza .
Steps
1
Done
|
Preparare aluat |
2
Done
|
Crema macIntre timp macinam macul bine cu rasnita. Apoi punem macul la fiert impreuna cu laptele . Il lasam la fiert pana tot laptele s-a evaporat, amestecam constant. Adaugam untul, grisul si zaharul, il lasam 10 minute sa se raceasca. La final adaugam stafidele, galbenusurile si apoi albusurile batute spuma cu telul. |
3
Done
|
Crema de branzaPentru umplutura de branza punem in robotul de bucatarie sau mixerul vertical toate ingredientele si mixam pana devin o pasta. |