0 0
Saratele

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 grame unt
225 grame branza telemea
225 grame faina
un praf de sare
100 grame seminte
1 buc galbenus
1-2 linguri lapte

Nutritional information

Saratele

  • 1 h 15 min
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Share

Saratele

Unele retete le fac deseori, insa nu prea reusesc sa le fac poze…si asa apar mai tarziu pe blog . Asa s-a intamplat si cu aceste saratele, le-am facut simple, cu chimen, mac, cascaval, si seminte. Din acelasi aluat fac si covrigeii, deliciosi.

 

saratele-2

Steps

1
Done

Preparare saratele

Branza telemea trebuie gustata, in functie de cat de sarata este , adaugam sau nu sare. Untul impreuna cu branza si faina se pun in robotul de bucatarie, cel cu cutit. Mixam pana se leaga aluatul. Daca nu avem robot de bucatarie , razuim untul si telemeaua, si amestecam rapid fara sa framantam prea mult. Il punem intr-o folie alimentara, si il dam o ora la frigider. Scoatem aluatul si il intindem pe o suprafata pudrata cu faina. Il intindem la o grosime de 0.5 cm . Taiem fasii , le punem pe hartia de copt. Ungem saratelele cu galbenusul amestecat cu lapte , apoi presaram semintele. Le coacem la 200 grade timp de 12-15 minute. Se scot si se lasa la racit. Apoi se servesc . Enjoy !
Daca aveti rabdare sa lasati aluatul la frigider 4 -6 ore, chiar peste noapte ies si mai fragede !

Lucky Cake

Piept de rata cu cartofi si sos de merisoare
previous
Piept de rata cu cartofi si sos de merisoare
Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon
next
Pulpe de pui invelite in bacon
Piept de rata cu cartofi si sos de merisoare
previous
Piept de rata cu cartofi si sos de merisoare
Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon Pulpe de pui invelite in bacon
next
Pulpe de pui invelite in bacon
Subscribe
Notificare despre
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Mihaela

Buna, untul de 60 sau de 80%? Multumesc!

Mihaela

Buna, se poate pune si untura sau numai untua? Multumesc.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here