Ingredients
-
450 gr branza dulce de vaci
-
3 buc M oua
-
200 gr faina
-
80 gr zahar
-
1 lingurita coaja razuita de lamaie
-
1/2 lingurita extract vanilie
-
pentru prajit ulei
-
6 gr praf de copt
Gogosele cu branza
Rapide, bune si delicioase ! Ies niste minunatii de gogosele, care se servesc calde, simple sau cu sos de ciocolata. Reteta sosului de ciocolata o gasiti aici https://luckycake.ro/retete/churros-cu-sos-de-ciocolata/
Steps
1
Done
|
Preparare |
2
Done
|
Scoatem aluatul de la frigider. Intr-o cratita de dimensiune medie, punem uleiul pentru prajit la incins. Va recomand o cratita/oala cu fund dublu, asa nu vor arde, se prajesc in baie de ulei . Aluatul il luam cu ajutorul unei lingurite, apoi cu a 2-a il impingem usor in cratita. Dam focul la mediu si le prajim pana se rumenesc. Au tendinta sa se lipeasca usor de fund la primele bucati, dupa 1-2 minute le miscati usor , sa se dezlipeasca. |
3
Done
|
RESPECT pentru minunatiile pe care le preparati !!!!!
Multumesc !!!!!
DUMNEZEU sa va binecuvanteze alaturi de toti cei dragi !!!!!
Valeria.
Multumesc Valeria, la fel iti doresc si tie !
Ce paleta ati folosit la robot? Mulțumesc
Am folosit cutitul 🙂
Si daca nu am robot??????
Monica, poti folosi si o furculita pentru a zdrobi totul, sau un mixer vertical, te folosesti de ce ai in bucatarie 😉