Ingredients
-
600 gr crema de branzaPhiladelphia/exquisa/ goldessa
-
3 buc oua
-
2 linguri faina
-
125 gr zahar
-
1 lingurita coaja razuita de lamaie
-
1 lingurita extract vanilie
-
200 gr biscuiti digestivi
-
75 gr unt
-
4 buc mere
-
2 linguri zahar
-
1/2 lingurita scortisoara
-
2 lg gris
Cheesecake cu mere
Daca nu l-ati incercat pana acum , e musai sa-l incercati . Combinatia e una grozava, mult mai aromat decat cel simplu. Merele si branza ,impreuna cu stratul de biscuiti imi aduc aminte de copilarie 🙂
Steps
1
Done
|
Prima data curatam merele de coaja si le razuim. Apoi intr-o tigaie punem merele razuite, 2 lg zahar si scortisoara. Le lasam la foc mediu pana merele s-au inmuiat si s-a evaporat apa lasata de acestea. Adaugam grisul si le lasam sa se raceasca. |
2
Done
|
Biscuitii ii sfarmam in robotul de bucatarie. Topim untul si il turnam peste biscuiti. Cu mana sau cu un pahar presam bine biscuitii intr-o tava de 22 cm . |
3
Done
|
Apoi mixam crema de branza cu zaharul , adaugam vanilia si coaja de lamaie. Adaugam pe rand cate un ou, mixam usor pana se incorporeaza. La final adaugam faina. |
4
Done
|
Preincalzim cuptorul la 170 grade C . Peste biscuiti punem merele racite. Turnam cu grija crema de branza cu oua . Dam la cuptor timp de 1 h . Deschidem usor usa cuptorului si il lasam sa se raceasca 1 ora in cuptor. Apoi il dam la rece cateva ore, de preferat peste noapte. Se serveste rece. Enjoy ! |
Am făcut prăjitură dar mi sa crăpat de ce ce am facut rău
Probabail a fost temperatura prea mare , incearca sa cobori temperatura