0 0
Pui crispy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 pui intreg
3 buc oua
250 gr faina
1lingurita si jumatate sare
100 ml lapte
1/3 lingurita piper
un praf boia iute optional
1 lingurita rasa usturoi pudra
1 lingurita rasa ceapa pudra

Pui crispy

  • 60 min
  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

Share

Pui crispy / Pui crocant

Aveti un pui si nu stiti ce sa faceti cu el ? Iata  idee 😉 Una simpla si grozav de buna .  Merge de minune si atunci cand aveti invitati , iese o cantitate generoasa dintr-un pui .

 

(Visited 6,672 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Prima data transam puiul in bucati mici : 2 pulpe inferioare/2 pulpe superioare, aripioarele, fara varfuri, pieptul fasii, spatele in 2 buc.
Apoi batem ouale cu laptele. Separat amestecam faina cu restul de ingrediente.
Trecem bucatile de pui prin ou, apoi prin faina. Mai repetam operatiunea inca o data. Intr-o tigaie inalta incalzim bine uleiul. Punem fiecare bucata de pui in ulei si o lasam 2 -3 minute pe fiecare parte pana incepe sa fie aurie. Apoi o scoatem . O vom termina de gatit in cuptor. Preincalzim cuptorul la 200 grade.

2
Done

Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezam bucatile de pui. Cand am terminat de prajit toate bucatile si tava este plina o dam la cuptor pentru 30 - 35 minute. Pieptul de pui se poate scoate dupa 20 minute, restul le mai lasam pana trec cele 30 minute . Le servim calde cu sos de iaurt si usturoi sau sos tartar , aici gasiti reteta http://luckycake.ro/retete/piept-de-pui-in-custa-de-ierburi-si-chiftelute-din-cartofi-si-broccoli/

Lucky Cake

cheesecake cu mere
previous
Cheesecake cu mere
Prajitura Lemon
next
Prajitura Lemon
cheesecake cu mere
previous
Cheesecake cu mere
Prajitura Lemon
next
Prajitura Lemon

2
Lasa-ne un mesaj

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Lucky CakeMariana Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Mariana
Vizitator
Mariana

ma gandesc sa folosesc faina de migdale.o fi ok?