0 0
Pui crispy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 pui intreg
3 buc oua
250 gr faina
1lingurita si jumatate sare
100 ml lapte
1/3 lingurita piper
un praf boia iute optional
1 lingurita rasa usturoi pudra
1 lingurita rasa ceapa pudra

Pui crispy

  • 60 min
  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

Share

Pui crispy / Pui crocant

Aveti un pui si nu stiti ce sa faceti cu el ? Iata  idee 😉 Una simpla si grozav de buna .  Merge de minune si atunci cand aveti invitati , iese o cantitate generoasa dintr-un pui .

 

Steps

1
Done

Prima data transam puiul in bucati mici : 2 pulpe inferioare/2 pulpe superioare, aripioarele, fara varfuri, pieptul fasii, spatele in 2 buc.
Apoi batem ouale cu laptele. Separat amestecam faina cu restul de ingrediente.
Trecem bucatile de pui prin ou, apoi prin faina. Mai repetam operatiunea inca o data. Intr-o tigaie inalta incalzim bine uleiul. Punem fiecare bucata de pui in ulei si o lasam 2 -3 minute pe fiecare parte pana incepe sa fie aurie. Apoi o scoatem . O vom termina de gatit in cuptor. Preincalzim cuptorul la 200 grade.

2
Done

Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezam bucatile de pui. Cand am terminat de prajit toate bucatile si tava este plina o dam la cuptor pentru 30 - 35 minute. Pieptul de pui se poate scoate dupa 20 minute, restul le mai lasam pana trec cele 30 minute . Le servim calde cu sos de iaurt si usturoi sau sos tartar , aici gasiti reteta https://luckycake.ro/retete/piept-de-pui-in-custa-de-ierburi-si-chiftelute-din-cartofi-si-broccoli/

Lucky Cake

cheesecake cu mere
previous
Cheesecake cu mere
Prajitura Lemon
next
Prajitura Lemon
cheesecake cu mere
previous
Cheesecake cu mere
Prajitura Lemon
next
Prajitura Lemon
Subscribe
Notificare despre
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Mariana

ma gandesc sa folosesc faina de migdale.o fi ok?