0 0
Risotto cu sparanghel si saltimbocca de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Risotto cu sparanghel si saltimbocca de pui

Share

Risotto , o mancare delicioasa! foarte usor de facut si foarte gustos . De data aceasta cu sparanghel , ca tot e sezon šŸ˜‰

Ingrediente Risotto

200 gr orez pt risotto

1,5 litri supa limpede de legume sau pui

100 ml vin

1 catel de usturoi

1 ceapa

50 gr unt

4 lg ulei de masline

sare, piper

50 gr parmezan ras + pt servit

Sparanghel – 6-8 fire

Supa trebuie sa fie fierbinte, asa ca eu o tin pe foc la minim. Intr-o tigaie incapatoare punem uleiul de masline si jumatate din unt. Legumele le tocam marunt, si le calim pana se inmoaie cam 5-6 minute.Ā Adaugam orezul si il lasam pana devine sticlos, amestecand mereu, cam 1-2 minute. Dam focul pe mediu. Adaugam supa fierbinte, cam 100 ml o data, sau 2 polonice, amestecam pana scade, apoi adaugam vinul, amestecam pana scade tot lichidul .Ā Apoi mai adaugam 100 ml supa, lasam pana scade lichidul si tot asa pana cand orezul este aproape gata. Cu 5 minute inainte de a fi gata adaugam sparanghelul taiat bucati, ultima portie de 100 ml supa o punem si o lasam pana cand orezul nu e apos, dar nici prea uscat. La final adaugam sarea, piperul si restul de unt si parmezanul. Reteta de saltimbocca o gasiti aiciĀ  SaltimboccaĀ . Enjoy!

Lucky Cake

cheesecake cu cirese
previous
Cheesecake cu cirese fara coacere
Inghetata de zmeura
next
Inghetata de zmeura
cheesecake cu cirese
previous
Cheesecake cu cirese fara coacere
Inghetata de zmeura
next
Inghetata de zmeura
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here