0 0
Pulpe crocante in stil italian

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Pulpe crocante in stil italian

Share

Dupe ce veti incerca aceasta reteta , va deveni preferata familiei 😉 Pulpele ies crocante, aromate si fragede . In plus sunt facute in cuptor !

Ingrediente:

  • 8 bucati pulpe inferioare
  • 200 gr pesmet amestecat cu 1/2 lingurita praf de usturoi , 1/2 lingurita pudra de ceapa, 1/2 lingurita oregano, 50 gr parmezan razuit, 1 lingurita sare
  • 1 lingurita cu un mix de rozmarin, cimbru si salvie , toate maruntite
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura miere amestecata cu o lingura otet de vin alb 5%

 

Preincalzim cuptorul la 200 grade. Uleiul il amestecam cu rozmarinul, cimbru si salvia, apoi il turnam peste pulpe. Le amestecam bine , asa incat sa fie cat mai bine acoperite. Intr-un vas mai lat punem pesmetul, apoi trecem pe rand fiecare pulpa prin amestecul de pesmet, apasam usor pentru ca pesmetul sa se lipeasca mai bine .

Le punem pe o tava cu hartie de copt. Apoi le dam la cuptor 20-25 minute, dupa care le intoarcem. Le lasam si pe cealalata parte inca 20 -25 minute. Le scoatem din cuptor si le ungem cu o pensula cu amestecul de miere si otet. Le dam pentru inca 5 minute la cuptor, pana se rumesc frumos. Servim calde , cu ketchup si sos de iaurt cu usturoi, salata. Enjoy !

Lucky Cake

Tort de morcovi
previous
Tort de morcovi
next
Tarta de ciocolata, branza si fructul pasiunii
Tort de morcovi
previous
Tort de morcovi
next
Tarta de ciocolata, branza si fructul pasiunii
Subscribe
Notificare despre
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments