0 0
Vita in sos de rosii

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Vita in sos de rosii

Share

Aceasta reteta am pregatit-o cu ingredientele date in concursul Mistery Box Challange, o provocare care mie mi s-a parut interesanta. Ai un numar de ingrediente cu care trebuie sa prepari un fel sau chiar 2 feluri de mancare, in fiecare luna concursul se desfasoare pe un blog diferit, primul fiind aici. Iata propunerea mea :

Ingrediente:

800 gr pulpa sau muschi vita

1 cutie rosii maruntite

4 linguri apa

1 lingurita ghimbir ras

1 catel usturoi ras

4 linguri ulei masline

oregano

150 gr faina

sare piper

ulei pt prajit

Preparare:

Taiem carnea felii groase de 1 cm si o batem bine cu batatorul de carne apoi o dam prin faina, o scuturam de excesul de faina, si o punem la prajit in tigaie cam 2-3 minute pe fiecare parte.Repetam procesul pana sunt toate feliile gata .Le condimentam cu sare si piper. Usturoiul il razuim , il amestecam cu oregano si ghimbirul ras, apoi adaugam rosiile maruntite si apa, condimentam cu un pic de sare si piper . Intr-o tava pentru cuptor     25cm *35 cm  punem carnea apoi peste  turnam amestecul de rosii, stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor la 200 grade timp de 20 minute( daca e nevoie si scade prea tare sosul, mai adaugam cateva linguri de apa).

Servim cu garnitura de orez sau cous cous.Pofta buna!

 

 

Lucky Cake

previous
Tort Angel Cake
Paste cu ragu napoletan
next
Paste cu ragu napoletan
previous
Tort Angel Cake
Paste cu ragu napoletan
next
Paste cu ragu napoletan