La noi acasa a fost un real succes reteta :). A fost cerut si supliment. Se prepara in 30 minute , si e o alternativa la reteta clasica de ficatei cu sos de ceapa ( care mie imi place 😉 ).
Ingrediente:
500 gr ficatei
1 pachet tagliatelle
100 ml vin alb
2 ciuperci medii
1 lingura pasta rosii
1 ceapa mica
2 frunze salvie
50 gr unt +1 linguri ulei masline
parmezan razuit pt servit
Ceapa o taiem marunt, si o calim in unt cu ulei de masline.Ficateii ii taiem in bucati mai mici si ii prajim cam 2- 3 minute, apoi adaugam ciupercile taiate felii subtiri,pasta de rosii, vinul, si salvia taiata marunt.Lasam la foc mediu pana fierbem pastele. Daca scade sosul de pe ficatei si e nevoie mai putem completa cu putina apa.Cand sunt gata ii dam la o parte si ii amestecam cu pastele, le stropim cu ulei de masline si presaram parmezan ras.Pofta buna!