De mult aveam in plan sa fac o supa de peste, iar cand am primit aparatul Philips Multicooker am decis sa ma apuc de treaba. De fapt a fost mult mai usor decat ma asteptam iar rezultatul a fost peste asteptari .
Ingrediente:
350 gr peste fara oase ( eu am folosit cod si somon)
2 fire telina apio
2 morcovi
1 ceapa
2 cartofi mari
1 cutie rosii maruntite (400 gr)
2 dovlecei mici cam de 10 cm lungine
cimbru
foaie de dafin
1 catel usturoi
sare piper
cateva seminte fenicul
ulei de masline
1 l apa
Preparare:
Ceapa o taiem cubulete, telina la fel si le punem la calit in 3 linguri ulei de masline.Le lasam la foc mediu cam 7-8 minute , apoi adaugam morcovii rondele si cimbrul impreuna cu frunza de dafin si feniculul, mai lasam 5 minute, ustoroiul pisat il punem cu 1 minut inainte de a lua tigaia de pe foc.Rasturnam continutul tigaii in vasul de la Multicooker, adaugam rosiile, 1 l apa, cartofii curatati si taiati cuburi, asezonam cu sare si piper si setam functia Boil pentru 20 minute. Dupa 20 minute adaugam dovleceii taiati felii si mai fierbem 5 minute. Pestele il taiem in patrate de 2 cm si le punem in supa, mai lasam la fiert 5 minute. Supa este gata, aparatul cand se opreste pastreaza supa calda pentru servire 🙂 . Gustam si daca e nevoie mai asezonam cu sare si piper. Servim cu patrunjel proaspat, pofta buna !
Buna, daca nu am acel aparat este ok ?
Da , desigur se poate si fara !