Ingredients
-
1 salata iceberg/romana
-
250 g piept de pui gata facut
-
10 rosii cherry
-
1/2 cana crutoane paine
-
1/3 cana scalii de parmezan
-
Sos Caesar
-
1 galbenus
-
100 ml ulei
-
2 fileuri ansoa in ulei
-
1 lingurita worchester
-
1/2 lingurita tabasco
-
sare/piper
-
2 catei usturoi
-
1 lingura parmezan ras
-
1 lingura zeama de lamaieoptional
Salata Caesar e preferata mea !
Salata Caesar contine ingrediente putine, dar are un gust desavarsit, dat de un sos bine asezonat. La aceasta salata puteti folosi pieptul de pui ramas de la gratar sau friptura, transformandu-l intr-un nou fel de mancare.
Steps
1
Done
|
Prima data pregatim sosul pentru salata: intr-un bol frecam bine cu dosul lingurii de lemn fileurile de ansoa pana devin o pasta. Apoi adaugam usturoiul razuit marunt, galbenusul. Amestecam bine cu lingura de lemn si turnam uleiul in fir subtire, amestecand precum la maioneza. La final adaugam sosul worchester, tabasco , sarea , parmezanul si piperul. Amestecam pana se omogenizeaza. Acum gustam sosul si daca dorim punem si lamaia. Il dam la rece pana pregatin salata. |
2
Done
|
Taiem salata verde fasii mici, pieptul de pui , la fel. Rosiile in 4. Intr-un bol incapator , ungem peretii cu 1/3 din sos. Apoi punem jumatate din fiecare ingredient. Din nou punem 1/3 din sos, si tot asa pana terminam ingredientele. Amestecam usor pentru ca sosul sa acopere toata salata. La final daca dorim mai putem adauga cateva felii subtiri de parmezan, extra. Servim imediat. Enjoy! |