0 0
Rulada cu mascarpone si cirese

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Rulada cu mascarpone si cirese

Distribuie

Ciresele sunt fructele mele preferate , asa ca orice prajitura cu cirese mi se pare delicioasa. Iata una care este foarte buna cu orice fruct va place voua

Ingrediente

Blat:

4 oua

4 linguri zahar

6 linguri faina

un praf de sare

60 gr unt topit si racit

Crema:

– 200 grame mascarpone
– 100 grame frisca batuta
– Coaja rasa lamaie
– 2 –3 linguri mari de miere ( zahar)
– Cirese fara samburi injumatatite

Décor :

– 50 grame ciocolata
– 2- 3 linguri lapte

Preparare:

Prima data facem blatul: ouale le mixam cu zaharul pana se albesc si isi tripleaza volumul, apoi adaugam faina, amestecam usor cu o spatula de jos in sus. La urma turnam si untul topit cu grija intr-o margine si  amestecam usor pana se incorporeaza. Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt( eu am folosit tava de cuptor), si il dam la cuptor la 180 grade pentru 10 minute.
Cand scoatem blatul trebuie sa avem un prosop de bucatarie umed in care sa–l rulam pana pregatim compozitia si ii dam timp sa se raceasca.
Pentru crema: cu ajutorul mixerului, amestecam mierea cu crema mascarpone si coaja rasa de la o lamaie, apoi cu o spatula incorporam frisca batuta si ciresele.
Indepartam prosopul si intindem blatul apoi nivelam crema si rulam din nou cu grija. Deasupra, decoram cu glazura de ciocolata ( topim ciocolata, adaugam laptele si amestecam bine ). Lasam rulada la rece o ora apoi e gata de servire

(Visited 795 times, 1 visits today)

LuckyCake

anterioară
Pui cu cartofi noi si rozmarin
următoare
Somon mediteraneean
anterioară
Pui cu cartofi noi si rozmarin
următoare
Somon mediteraneean

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre