2 2
Pasca fara aluat, cu stafide

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
650 gr branza dulce de vaci
100 ml smantana pt frisca
200 ml lapte
4 buc medii oua
70 gr faina
70 gr pesmet
200 gr zahar
1 lingurita extract vanilie
1 lingurita coaja de lamaie razuita
100 gr stafide

Pasca fara aluat, cu stafide

  • 1h 10 min
  • Serves 14
  • Easy

Ingredients

Share

Pasca fara aluat, cu stafide

Am pornit de la o reteta extrem de indragita de pe blog, https://luckycake.ro/retete/cea-mai-buna-prajitura-cu-branza/ , si am facut o pasca fara aluat , cu multe stafide, delicioasa. E grozava pentru masa de Pasti, va scuteste de framantat si in plus e atat de buna !

Pasca fara aluat-3

Steps

1
Done

Preparare pasca fara aluat ( 20 cm )

Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Toate ingredientele , exceptand stafidele, le punem in blender, sau in vasul robotului de bucatarie, cel cu capac si cutit. Le mixam pana se omogenizeaza, cam 1-2 minute a durat la mine.
Adaugam stafidele si le amestecam usor cu o spatula.
Luam o tava cu pereti detasabili, de 20 cm diametru, tapetam baza cu hartie de cot, iar marginile le ungem cu putin ulei sau unt. Turnam branza in forma si dam la cuptor. O lasam la 175 grade timp de 45- 50 minute, apoi la 185 grade inca 15 minute.
Cand o scoatem din cuptor o lasam sa se raceasca, ea va scadea usor. Cu un cutit eu o desprind de marginile tavii, astfel daca scade, crapaturile formate se acopera putin. Se tine la rece de preferat peste noapte. Inainte de servire se pudreaza usor pe margini cu zahar. Enjoy !

Lucky Cake

Piept de curcan umplut si invelit in bacon
previous
Piept de curcan umplut si invelit in bacon
Tort de vanilie si crema de zmeura
next
Tort de vanilie si crema de zmeura
Piept de curcan umplut si invelit in bacon
previous
Piept de curcan umplut si invelit in bacon
Tort de vanilie si crema de zmeura
next
Tort de vanilie si crema de zmeura
Subscribe
Notificare despre
guest
29 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Simona

oare merge ricotta in loc de branza de vaca?

Florina Nasta

Merge si cu ricotta.
eu am facut anul trecut si a iesit delicioasa.
Anul acesta repet experienta???.

Claudia

Daca am smantana de la vaca si branza tot asa. E de la vacute de la socrii mei. Pot sa fac aceasta pasca? E o smantana grasa tare. Si branza e scursa bine. Destul de uscata.
Paste Fericit ??

Laura-Monica

Wow! E cea mai buna si fina pasca pe care am mancat-o vreodata! A devenit reteta mea preferata! O sa o fac si cu alte ocazii cu siguranta! Multumesc pentru reteta! Paste Fericit!

Teisanu

Unde si cand folosim frisca? o punem deasupra pe pasca la final?

Alexa

Buna ziua! Eu am o tavita cu diametrul de 26 cm , pot folosi aceleasi cantitati de ingrediente?

Anca Vasilescu

Pasca e cu adevărat delicioasă! Mulțumesc pentru rețetă! O voi repeta cu siguranță! Un Paște fericit!

Raluca

Daca nu avem blender sau robot cum procedam? Se poate amesteca si cu mixerul ?

Roxana

Pasca arată foarte delicioasa si as vrea sa o încerc,dar as putea înlocui pesmetul cu griș?

Romina

Se poate înlocui brânză cu mascarpone?

Bianca

Se poate pune si un aluat? Un blat ceva?

Angi

Praf de copt nu necesita?arara super prajitura

Ingrid

Este o reteta delicioasa,multumim ?

Anamaria

Bună…. Ingredientele se pun toate deodată în blender sau e o ordine anume, pe rand?

Lidia

Am făcut-o in sâmbăta dinaintea Paștelui. A durat fix 15 min pana am bagat-o in cuptor. Nu a mai prins ziua de luni ?. Este foarte buna, este prima data cand fac pască si are exact consistenta potrivită. E minunata!

simona

Cu ce se poate inlocui zaharul la aceasta reteta,?Vreau sa fie ok si pentru un bebe 1an si 6luni. Ms!

Doina

Este minunata rețeta, soțul meu după ce a gustat-o m-a rugat săi promit ca nu o voi pregăti doar de Paste :)).
Mulțumim ?

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here