Ingredients
-
4 oua fierte tare
-
1 galbenus
-
100 ml ulei
-
1 lingurita mustar
-
2 linguri smantana
-
1/2 lingurita verdeturi maruntite binepatrunjel/cimbru/oregano
-
boia
-
sare/piper
-
arpagic
Pregatind aceasta reteta mi-am dat seama ca mie nu imi placeaua ouale umplute ce erau scaldate in maioneza… asadar va servesc cu oua umplute, maioneza o pun langa , e optionala 😉
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
Pana fierb ouale , din galbenus, mustar si ulei, fac maioneza. Cu un cutit ascutit taiem ouale in doua si scoatem cu grija galbenusul. Galbenusul se freaca bine cu furculita, apoi adaugam 2 linguri rase de maioneza si 2 linguri smantana. Condimentam cu sare si piper, adaugam si verdeturile. Amestecam bine totul pana devine o pasta. Daca e nevoie mai ajustam compozitia- daca e prea moale o dam putin la frigider sau daca e nevoie mai adaugam maioneza. Albusul de ou, il umplem cu crema din galbenus, folosindu-ne de un pos cu dui, sau de un cornet. Deasupra presaram boia si fire de arpagic. Restul maionezei o servim langa ouale umplute, asa simpla sau amestecata cu smantana si sare sau piper dupa gust. Enjoy ! |