Noua ne place fritatta, pe care o savuram de cele mai multe ori in week-end, cand suntem cu totii impreuna.De data aceasta am facut-o cu dovlecei proaspeti din piata, in gradina inca nu au crescut destul, carora le-am adaugat niste cimbru proaspat , putin iaurt si bineinteles ouale, de la vecina 🙂 , sunt bio ;).
Ingrediente (3 portii):
6 oua
1/2 dovlecel
2 linguri iaurt
cimbru proaspat
sare
piper
ulei de masline
Spalam bine dovlecelul, mie nu imi place sa il curat de coaja, dar se poate daca doriti, apoi ii taiem pe lungime in 4 si le indepartam mijlocul cu samburii.Ii feliem subtire si ii punem la prajit in 2-3 linguri de ulei de masline pana se rumenesc putin, adaugam sare si piper si cibrul tocat marunt.Ouale le batem impreuna cu iaurtul si apoi le turnam peste dovlecei.Lasam 3-4 minute pe fiecare parte pana devine aurie. Noi am savurat-o cu salata de castraveti proaspeti cu ceapa verde , pofta buna !