Ingredients
-
200 grame Camembert
-
100 grame crema de branza
-
100 grame branza dulce de vaci
-
50 grame unt
-
dupa gust sare/piper
-
un praf de chimen macinat
-
1/3 lingurita pasta de ardei iute
-
o bucata medie ceapa rosie
Crema de branza bavareza sau obatzda
Un aperitiv grozav, se poate servi la o petrecere, la micul dejun, cand aveti musafiri surpriza 😉 se prepara foarte usor Este o crema de branza cu originea Germania, in regiunea bavareza. Ca o nota diferita se poate adauga putina bere bavareza in crema, daca va place 😉
Mie imi place putin picanta, aromata cu chimen, si ceapa rosie taiata fin. Merge de minune cu covrigii bavarezi , va las reteta mai jos :
Steps
1
Done
|
Preparare Crema ObatzdaE atat de usor de preparat, aveti nevoie doar de o farfurie si o furculita. Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Se poate folosi branza Camembert sau Brie. |