Ingredients
-
Pastrav crocant
-
-
4 buc medii ( 200 grame) pastrav
-
o jumatate lingurita sare
-
un sfert de lingurita piper
-
100 grame faina de porumb
-
-
Orez cu morcovi si mazare
-
-
3/4 cana orez
-
1 cana si jumatate apa
-
dupa gust sare/piper
-
50 grame morcovi
-
100 grame mazare
-
25 ml ulei
-
-
Sos suedez de lamaie
-
-
1 bucata lamaie
-
dupa gust sare/piper
-
100 grame unt
-
200 ml smantana pentru gatit
-
2 catei usturoi
-
2 linguri pline patrunjel frunze
Pastrav, sos suedez de lamaie si orez
Ne place mult pestele, il gatesc cu drag deoarece stiu ca ai mei il savureaza cu placere. Acum l-am pregatit pe gustul juniorului, putin crocant, cu orez langa. Sosul este cremos si acrisor, merge perfect cu pastravul. Se face usor si e foarte gustos ^_^ .
Steps
1
Done
|
Preparare pastravPreincalzim cuptorul la 210 grade. Incepem prin a pregati pastravul, deoarece dureaza cel mai mult. Eu am folosit 4 bucati de pastravi eviscerati, curatati bine de solzi si fara cap. Acesti i-am condimentat in interior doar cu putina sare si piper. Restul de sare si piper l-am amestecat cu faina de malai. Am presarat peste pastravi acest amestec pe ambele parti. |
2
Done
|
Preparare orezPentru a nu se lipi foarte tare orezul , alegeti un orez cu bob lung. Apoi il spalati bine de tot. |
3
Done
|
Sos suedez cu lamaieSe face foarte usor, va recomand sa il pregatiti doar inainte de servire deoarece trebuie sa fie cald. |