Ingredients
-
16 bucati caise
-
500 grame branza de vaci
-
50 grame + extra pentru caise zahar
-
2 bucati oua
-
180-200 grame faina
-
50 grame unt
-
1/2 lingurita extract vanilie
-
un praf de sare
-
250 grame pesmet
-
150 grame zahar
Galuste cu caise
Wow, ce bunatate ! am descoperit recent aceasta reteta , calatorind prin Austria. Aluatul din branza e moale si pufos, caisele sunt dulci -acrisoare, parfurmate. Am mancat 2 bucati pe nerasuflate, sunt delicioase .
Steps
1
Done
|
Preparare galuste caisePrima data pregatim pesmetul : il punem intr-o tigaie antiaderenta si il prajim la foc mediu pana capata o culoare rumena. Dupa ce oprim focul, adaugam 150 gr zahar, amestecam bine de tot. |
2
Done
|
Punem o oala cu apa la fiert, apa trebuie sa aiba o inaltime de 10 cm. Aluatul il intindem cu mana in forma de cerc, luam caisa si o punem in mijloc. Invelim caisa in aluat, bine peste tot. |
Si branza cand o punem caci n-ati specificat?
Aluatul de face cu branza, se adauga la inceput 🙂
Se pot face cu faina fără gluten?
Nu am incercat cu faina fara gluten
Bună. Cu ce se poate înlocui branza de vaci. Unde locuiesc nu găsesc. Mulțumesc
Poti incerca cu ricotta