Ingredients
Brownie-Swirl cu visine
Una din retetele mele preferate de negresa / brownie , cu ciocolata si visine de data aceasta. Ca tot sunt de sezon , reteta de baza de la care am pornit e cea cu pere . E un deliciu si aceea, dar mai asteptam putin pana ce apar perele, deocamdata savuram visinele 😉 Pentru aceasta prajitura avem nevoie de o tava de 20 /30 cm.
Blat de ciocolata:
4 oua
100 grame unt
200 grame faina
150 grame zahar
120 grame ciocolata neagra
20 grame cacao
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
50 ml lapte
crema de branza:
300 grame crema de branza
70 grame zahar
2 oua
Visine : 200 gr fara samburi
Preparare brownie swirl
Ciocolata cu untul le punem la topit, apoi le dam la o parte si le lasam sa ajunga la temeratura camerei, adugam zaharul si ouale si amestecam pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praf de copt sare si cacao o adaugam peste ciocolata, alternand cu laptele pana se incorporeaza de tot. Crema de branza o amestecam cu zaharul apoi adaugam pe rand cate un ou , si cu un tel mixam pana la incorporare. Turnam amestecul in forma de copt si cu ajutorul unui cutit amestecam cele doua compozitii pana capata un aspect marmotat. Punem visinele si apasam usor.
Coacem 30 minute la 180 grade. Enjoy !
Steps
1
Done
|
|
buna ziua! ce crema de branza ati folosit? Goldessa de la Lidl a iesit foarte lichida… prajitura a iesit foarte buna, doar ca in crema de branza se simtea prea mult gustul de ou. trebuia oare sa fac cu branza de vaci sau ricotta?
nu am avut aceasta problema, se poate sa fie de la ou. Puteti incerca si cu branza grasa de vaca