Ingredients
-
4 oua
-
50 gr cascaval
-
10 fire leurda
-
dupa gust sare/piper
-
1 lingura ulei
-
cateva felii carnacior de casa
Omleta cu leurda
Daca pana acum nu ati incercat leurda, aveti reteta, puteti sa treceti la treaba 🙂 Gustul leurdei in aceasta omleta este usor, nu pregnant. Leurda mai este cunoscuta si sub denumirea populara de usturoi salbatic.
Steps
1
Done
|
Preparare omleta cu leurdaBatem ouale cu sare si piper. Tocam leurda marunt. Razuim cascavalul. Punem leurda peste oua. Intr-o tigaie de preferat antiaderenta, punem 1 lingura de ulei , carnaciorul de casa , apoi turnam ouale. Coacem la foc moderat cam 5 minute , apoi o intoarcem cu grija. Presaram cascavalul deasupra. La final o indoim la mijloc si presaram putina leurda. Servim calda. Enjoy ! |