Ingredients
-
Aluat Quiche
-
140 grame faina
-
55 grame faina de malai
-
115 grame unt
-
1 buc ou
-
5 grame sare
-
Umplutura
-
15-20 fire leurda
-
4 buc oua
-
200 grame muschi afumat
-
125 grame smantana
-
150 grame cas
-
50 grame cascaval
-
dupa gust sare/piper
Quiche cu leurda
Super aromata leurda merita o super gustoasa reteta. Asadar am ales sa o folosesc intr-un quiche , alaturi de putin muschi afumat si o branza buna . Se prapara cat ai bate din palme , la fel se si mananca 😉
Steps
1
Done
|
Aluat quichePentru a prepara aluatul , punem faina amestecata cu faina de malai, sare , in roborul de bucatarie. Eu folosesc vasul cu cutit mare. Adaugam untul rece si mixam pana devine nisipos. Adaugam oul ( de preferat ar fi un ou marime L , adica mare). Mixam din nou doar pana aluatul se leaga. Il transferam intr-o folie de plastic, si il dam la rece 30 minute. Intre timp pregatim umplutura. |
2
Done
|
Umplutura QuicheEu am avut un cas usor sarat, desigur se poate folosi si o branza telemea de vaca. Leurda am taiat-o mare, cascavalul l-am razuit. Muschiul afumat l-am taiat in cubulete mici. |