Ingredients
-
90 gr albusuri
-
120 gr zahar
-
130 gr fulgi de cocos
-
un praf de sare sare
Fursecuri din albus si cocos
Una dintre cele mai simple si delicioase retete cu albusuri. De multe ori sunt intrebata ce fac cu albusurile ramase. Uneori le congelez, se pastreaza foarte bine, uneori macarons, insa acum vroiam ceva mai simplu. Asa ca in 15 minute aveam fursecurile pregatite pt cuptor 🙂
Steps
1
Done
|
Pentru o bezea reusita trebuie sa curatam bine bolul in care batem albusurile. De obicei cu o felie de lamaie il degresam, apoi il stergem cu un servet uscat. Se bat albusurile cu sarea pana devin o spuma alba , apoi se adauga pe rand zaharul , pana devine o bezea . Aceasta este gata in momentul in care zaharul e dizolvat complet. La final se incorporeaza cu o spatula cocosul. Se coc 15 minute la 180 grade , apoi inca 20 la 140. Se lasa la racit complet , apoi se pot servi simple sau decora cu ciocolata topita . Enjoy ! |