0 0
Oua umplute

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

4 oua fierte tare
1 galbenus
100 ml ulei
1 lingurita mustar
2 linguri smantana
1/2 lingurita verdeturi maruntite bine patrunjel/cimbru/oregano
boia
sare/piper
arpagic

Oua umplute

  • Medium

Ingredients

Share

Pregatind aceasta reteta mi-am dat seama ca mie nu imi placeaua ouale umplute ce erau scaldate in maioneza… asadar va servesc cu oua umplute, maioneza o pun langa , e optionala 😉

Steps

1
Done

Prima data fierbem ouale, eu le fierb aproximativ 12 minute, apoi le pun in apa rece. Dupa ce s-au racit , zdrobesc coaja bine de tot cu dosul lingurii, apoi le rulez usor pe masa de lucru. Asa obtin mereu oua curatate frumos!

2
Done

Pana fierb ouale , din galbenus, mustar si ulei, fac maioneza.

Cu un cutit ascutit taiem ouale in doua si scoatem cu grija galbenusul. Galbenusul se freaca bine cu furculita, apoi adaugam 2 linguri rase de maioneza si 2 linguri smantana. Condimentam cu sare si piper, adaugam si verdeturile. Amestecam bine totul pana devine o pasta. Daca e nevoie mai ajustam compozitia- daca e prea moale o dam putin la frigider sau daca e nevoie mai adaugam maioneza. Albusul de ou, il umplem cu crema din galbenus, folosindu-ne de un pos cu dui, sau de un cornet. Deasupra presaram boia si fire de arpagic. Restul maionezei o servim langa ouale umplute, asa simpla sau amestecata cu smantana si sare sau piper dupa gust. Enjoy !

Lucky Cake

previous
Islere
next
Muschiulet de porc la cuptor
previous
Islere
next
Muschiulet de porc la cuptor
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments