0 0
Tort cu piersici si caramel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Tort cu piersici si caramel

Share

Un tort aniversar,facut in ultimul moment dar deosebit de gustos si usor!

Ingrediente:

Blat:

4 oua

250 gr faina

100 gr unt

1/2 plic praf de copt

100 gr zahar

esenta vanilie

Crema:

200 ml smantana pt frisca

1 cutie compot piersici

100 grame unt

125 grame crema branza

150 grame zahar pudra

4 foi gelatina

Topping:

200 grame zahar

50 gr unt

200 ml frisca lichida

Preparare:

Pregatim o forma de copt de 26 cm du peretii detasabili.Intr-un bol de mixat , mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana acesta se dizolva,adaugam pe rand ouale apoi faina amestecata cu praful de copt iar la final esenta de vanilie.Le introducem in cuptorul preinclazit la 180 grade timp de 25-30 minute pana capata o culoare usor aurie.Il lasam la racit.

Pt crema:batem frisca, apoi mixam untul moale impreuna cu crema de branza si zaharul pudra iar pe urma incorporam frisca.Gelatina o topim conform instructiunilor de pe ambalaj si o amestecam in crema.Taiem blatul in 2 , pe blatul de jos punem piersici din conserva taiate bucatele iar deasupra turnam crema si acoperim cu cel de-al doilea blat.Dam la frigider 2 ore.

Intre timp intr-o tigaie caramelizam usor zaharul apoi adaugam untul taiat cubulete iar la final adaugam frisca lichida si amestecam inca 1 min.Lasam la racit 1 ora.Dupa 2 ore turnam caramelul peste tort si il nivelam apoi ornam cu bilute colorate sau ce avem prin casa.Enjoy!

 

Lucky Cake

Prajitura Kati
previous
Prajitura Kati
next
Briose cu morcovi si cream cheese frosting
Prajitura Kati
previous
Prajitura Kati
next
Briose cu morcovi si cream cheese frosting
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments