0 0
Tocanita de porc cu mazare si morcovi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Tocanita de porc cu mazare si morcovi

Share
Tocanita de porc cu mazare si morcovi e una din acele mancaruri care le aveam deseori pe masa pe cand eram copil. Rapida usoara si gustoasa. 

Ingrediente tocanita

1 kg carne porc
1 ceapa
200 ml sos de rosii
1 lingurita boia dulce
200 – 300 ml apa
3 morcovi medii
200 gr mazare congelata / proaspata
sare, piper
ulei
marar – dupa gust
 
Carnea de porc o taiem cubulete. Punem 50 ml ulei intr-o tigaie si calim ceapa tocata marunt. Condimentam cu sare si piper. Adaugam si carnea , lasam pana scade zeama. Punem si boiaua, apoi adaugam apa. Punem capac si lasam la foc mediu 35-40 minute. Daca e nevoie mai completam cu apa. Morcovii ii taiem rondele si ii adaugam , apoi si mazarea. Punem si sosul de rosii , punem din nou capacul si lasam pana sunt fierte legumele. La final asezonam cu sare si piper daca mai e nevoie , apoi adaugam mararul tocat si il mai lasam sa dea cateva clocote. Servim cald. Enjoy!
 

Lucky Cake

previous
Briose cu cirese
vinete umplute la cuptor
next
Vinete umplute aromate
previous
Briose cu cirese
vinete umplute la cuptor
next
Vinete umplute aromate
Subscribe
Notificare despre
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Mihaela

am pregatit-o ieri 🙂 am mai adaugat si cativa cartofi cubulete. e delicioasa!